
Ainesosat (neljälle):
2 munaa
2dl maitoa
2dl vichyä
3 dl vehnäjauhoja
2 tl leivinjauhetta
1/2 tl suolaa
2 tl sokeria
1 dl öljyä


Lisää joukkoon vichy ja maito. Vichyn voi korvata myös vedellä, mutta mikäli haluaa vohveleista rapeita, suosittelen vichyä!


Lisää joukkoon myös keskenään sekoitetut kuivat aineet. Sekoita taikinaa vain sen verran, että ainekset sekoittuvat. Vinkki! Saat tasaisemman lopputuloksen, jos laitat jauhot siivilän läpi.

Vinkki! Jätä taikina turpoamaan noin 20-30 minuutiksi, jolloin vohveleiden koostumus paranee. Sillä aikaa kun taikina turpoaa, voit vatkata kermavaahdon valmiiksi

Vohvelipannu kuumenemaan! Paistaessasi vohveleita tulee vohvelirauta voidella ennen jokaista vohvelia öljyllä, muuten taikina tarttuu kiinni rautaan

Sitten vain vohvelit, hillo ja kermavaahto pöytään ja nauttimaan! ❤

Alko hirveesti tekee mieli vohveleita! :) Oon jo monesti katellu eri blogeista kun kaikki tekee vohveleita ja meillä ei ees oo sitä rautaa... Taitaa mennä seuraavan ostoslistan kärkeen :D
VastaaPoistaSitten kun rauta on hallussa, niin taidan palata tähän reseptiin ;)
http://laceandleather-elisa.blogspot.fi/
Heheh kyllä oli niin herkkua että suosittelen ;)
PoistaHei! sulla on harvinaisen hyvä kamera ja sen kautta kuvat. Mikä kamera sulla on?
VastaaPoistaVoi kiitos! Kuvailen useimmiten ihan Canonin eos 1100d kameran perus putkella =)
PoistaAlko tekee nii mieli vohveleita! :D Sulla on tosi kiva blogi, liityin lukijaks! :)
VastaaPoistaKäy kurkkaa myös mun blogi. :)
♥: http://my--lullaby.blogspot.fi/
Hihi kiitos :) ja käyn kattomassa!
Poista